Тегелтија: Улазнице ће бити  нешто скупље, али доступне

Д.Д.
Тегелтија: Улазнице ће бити  нешто скупље, али доступне

БАЊАЛУКА – У Фудбалском клубу Борац се увелико ради како би се комплетирао играчки кадар пред званични старт сезоне. Бањалучани су у потрази за нападачем, а поред тога у сталном су контакту са Аустријом како би обезбиједили карте за гостујуће навијаче у Бечу.

Милан Тегелтија, предсједник Борца истиче да се нада повољном расплету и да ће Аустрија такође имати своје присталице у Бањалуци.

-Чинимо све како би наши навијачи могли да купе улазнице у Бањалуци и очекујемо између 1.200 до 1.400 карата. Имамо заиста коректну сарадњу са Аустријом, тако да се надамо да ће све брзо ријешити. Што се тиче утакмице у Бањалуци, цијене ће бити нешто веће него за првенствене дуеле, али опет доступне свима. Стадион ће бити подјељен у сектор и биће за њих различите цијене- открива Тегелтија.

Бањалучки клуб има проблема са повредама. Ван строја су Александар Субић, Јово Лукић, Дамир Хреља, Стефан Фићовић, Стефан Марчетић и Енвер Кулашин. Због тога су неопходна појачања на одређеним позицијама

- Наш љекарски тим чини све да их оспособи за меч против Аустрије. Ствара то велике проблеме јер немамо нападача. Напорно радимо на довођењу не једног веж два играча у нападу те везног играча али је сад тежак период јер они настоје да изборе за себе што боље услове и још имају времена да сачекају одређене понуде. Надам се да ћемо то ипак брзо – додао је Тегелтија.

Тренутно се кречи стадион, те додатно сређује околина . Борац је потписао и први спонзорски уговор са компанијом Моцарт. Уговор је на годину дана уз могућност наставка сарадње.

-Надам се да је ово почетак успјешне сарадње. Ово је само први у низу спонзора чинимо све да Борац што више прихода оствари самостално. Хвала компанији Моцарт што нас подржава и сигуран сам да ће сарадња да потраје –додао је Тегелтија. Д.Д.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана