Тегелтија поднио оставку, Борац добија новог предсједника

Д.Д.
Тегелтија поднио оставку, Борац добија новог предсједника

БАЊАЛУКА - Милан Тегелтија и званично је поднио оставку на мјесто предсједника Фудбалског клуба Борац.

Оно што је најавио на крају прошле, Тегелтија је урадио на почетку ове године, па ће Борац ће до краја јануара добити новог предсједника - менаџера клуба.

Тегелтија се огласио путем саопштења и образложио своју одлуку.

- Већ сам вас пред нову годину обавијестио о мојој идеји да је сазрело вријеме да Борац, у организационом смислу, направи корак напријед и успостави и именује новог предсједника који би био менаџер клуба у пуном капацитету. Са мојим пријатељима из руководства клуба размјенио сам ову идеју и за њу дао аргументацију. Дуго смо разговарали о свим предностима и манама тог, по мом мишљењу, организационог корака напријед и драго ми је што могу да вас обавјестим да смо се око те идеје усагласили и да ће Борац до краја мјесеца јануара добити новог предсједника - менаџера клуба.- истакао је Тегелтија.

Досадашњи предсједник ће данас да направи и конкретне кораке.

- Скупштини клуба ћу одмах упутити оставку на мјесто предсједника након чега ће Скупштина именовати новог предсједника и клуб ће кренути у том новом правцу за који сам увјерен да ће донијети организациони напредак клубу. Када сам ја у питању , моји пријатељи из руководства клуба и нови предсједник ће и даље имати моју пуну подршку, само сада у неком другом капацитету.  Поносан сам на организациони, инфрастуктурни и резултатски успјех који смо направили у протеклих 8 мјесеци, и увјерен сам да ће клуб, на тим темељима, из дана у дан наставити да расте као организационо тако и инфрастуктурно и резултатски навео је Тегелтија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана