Тегелтија открио име свог насљедника у ФК Борац

ГС
Тегелтија открио име свог насљедника у ФК Борац

Фудбалски клуб Борац из Бањалуке 22. јануара добиће новог предсједника, па ће тако на мјесто Милана Тегелтије доћи Горан Лукић досадашњи члан Управног одбора овог клуба.

Ову информацију на свом профилу на друштвеној мрежи "X" потврдио је и досадашњи предсједник Борца Тегелтија.

"Именовањем Горана Лукића за новог предсједника Борца наставиће се континуитет раста клуба. Његов допринос као члана управе био је огроман и сигуран сам да ће мој прије свега пријатељ, као будући предсједник, остварити све циљеве које смо заједно зацртали", навео је Тегелтија.

Подсјећамо, Тегелтија је крајем претходне године најавио своје повлачење са мјеста предсједника Борца, истакавши да је овај бањалучки клуб направио одређени искорак у протеклом периоду, након чега је потребна надоградња у виду професионалног предсједника клуба којем би то био једини посао, а што тада није био случај, пишу Независне.

"За мене је велика част и задовољство бити предсједником Великана из Платонове, међутим исто тако чињеница је и да је заиста и за мене изузетно захтјевно водити Клуб као додатну активност, од чега нити сам бјежао нити бјежим и спреман сам и даље то да радим али сам свјестан и влатитих ограничења због те чињенице која прати сваког ко је предсједник Клуба на тај начин, због чега сматрам да је ова идеја сигурно вриједна размишљања и разговора у руководству нашег Клуба. У сваком случају Ај Борац", написао је тада Тегелтија на друштвеним мрежама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана