Све о куповини улазница за Европско првeнство у фудбалу

ГС
Све о куповини улазница за Европско првeнство у фудбалу

Репрезентација Србије играће први пут од осамостаљења на Европском првенству у фудбалу које се одржава у Њемачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године, односно од 2000. када су тада као СР Југославија били учесници самита најбољих европских селекција у Белгији и Холандији.

Жријебом у Хамбургу одлучено је да се Орлови налазе у групи Ц са Енглеском, Данском и Словенијом. Србија игра своје утакмице 16. јуна у Гелзенкирхену против Енглеске, 20. јуна у Минхену против Словеније и 25. јуна у Минхену против Данске.

Интересовање навијача за мечеве изабраника Драгана Стојковића је огромно, а продаја улазница почиње данас у 14 и трајаће до 12. децембра у 14 часова У жељи да нашим навијачима омогуће лак и брз приступ реализацији куповине улазница, на сајту Фудбалског савеза Србије објавили су све потребне информације које ће помоћи да Орлови имају 12. навијача на трибинама стадиона у Њемачкој.

1.Продаја улазница обављаће се искључиво преко сајта УЕФА https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/  што значи да ФСС  неће вршити продају карата за ЕУРО 2024.

2.Дистрибуција карата које ће бити искључиво у електронском формату вршиће се преко апликације UEFA Tickets, коју ће сваки носилац улазнице морати да инсталира на свом телефону.

3.Регистрација и аплицирање за улазнице на сајту УЕФА за навијаче почиње данас у 14 и трајаће до 12. децембра 2023. године у 14 часова. И то је рок који мора да се испоштује и ко у том термину не аплицира – највјероватније неће моћи накнадно да набави улазнице. У јануару 2024. године УЕФА шаље мејлове са детаљима за плаћање, након плаћања, добија се потврда о плаћању, а улазнице ће на UEFA Tickets апликацију бити дистрибуисане у мају/јуну 2024. године. QR код на улазницама ће се појавити око 3 часа пред утакмицу.

4.Сваки купац улазница биће обавијештен путем е-поште да преузме апликацију UEFA Tickets и прихвати услове и одредбе прије него што приступи својим улазницама.

5.Аплицирање ће бити могуће за све утакмице на турниру, а преко једног налога могуће је аплицирати за највише четири улазнице по утакмици.

Смјернице за куповину улазница:

 1.Своје улазнице за ЕУРО 2024 можете обезијбедити кликом на линк: https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/

2.Клик на Apply for tickets.

3.Ticket Portal Waiting Room; Чекање у просјеку 10-15минута (Немојте излазити, оставите да се учита до краја)

4.Након истека времена, идите на опцију ENTER.

5.UEFA EURO 2024 Ticket Portal;Клик на Login or create an account.

6.Уколико већ имате налог на порталу улогујте се са својим имејлом и шифром. Уколико немате налог, идите на опцију Create your UEFA account.

7.Биће потребно да унесете имејл (исти који ћете касније користити и нa UEFA Tickets апликацији), шифру, име, презиме и датум рођења.

8.Клик на Create or edit your application.

9.Након тога ће бити потребно да унесете додатне податке (број пасоша, језик, адресу, број телефона…)

10.Затим је неопходно је да означите испод I am fan of….. Serbia.

То је опција која даје знак да спадате у 10.000 улазница које су обезбијеђене за навијаче репрезентација и гарантује успјешност лутрије.

11.Када сте завршили са попуњавањем основних података и означавањем заставе Србије, клик на CONFIRM MY DETAILS.

12.Код наредне опције Choose your tickets бирате између стандардне улазнице(плаво) и нестандардне улазнице за инвалиде(жуто).

13.Вршите одабир утакмице за које су вам потребне улазнице, број улазница и категорију улазница.

14.На самом крају идете на опцију Submit your application.

Опште информације:

Репрезентација Србије означена је бројем C3.

Србија игра своје утакмице 16.јуна у Гелзенкирхену против Енглеске, 20.јуна у Минхену против Словеније и 25.јуна у Минхену против Данске.

Дистрибуција карата вршиће се преко апликације UEFA Tickets, коју је обавезно инсталирати на мобилном уређају.

Приликом регистрације на UEFA Tickets порталу потребно је користити исту имејл адресу као и на апликацији UEFA Tickets.

Од 4. до 12. децембра је процес аплицирања.

Након тога, UEFA у јануару шаље мејлове са детаљима за плаћање, након плаћања, добија се потврда о плаћају, а улазнице ће на UEFA Tickets апликацију бити дистрибуиране у мају/јуну.

QR код на улазницама ће се појавити око три часа пред утакмицу.

Сваки купац улазница биће обавијештен путем е-поште да преузме апликацију UEFA Tickets и прихвати услове и одредбе прије него што приступи својим улазницама.

Немогуће је штампати улазнице, валидне су само на телефону у апликацији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана