Субић остаје у Борцу

Г.С.
Субић остаје у Борцу

БАЊАЛУКА - Капитен Борца Александар Субић и у наредној сезони носиће дрес Борца, пошто је продужио сарадњу са Бањалучанима.

Иначе, на Градском стадиону увелико траје потрага за појачањима за наредну сезону. Много играча је у оптицају, а ускоро би поједини требало да буду и званично представљени. Бањалучани су, чини се, договорили долазак Немање Михајловића из добојске Слоге, а спомиње се и бивши млади репрезентативац Швајцарске Жоао Оливеира. Доста промјена се очекује и у дефанзивној линији. Ту су на листи жеља бањалучког клуба Александар Вукотић, члан Беверена, и Елвир Дураковић, лијеви бек Игмана. За ова два фудбалера интересовање је показала и екипа Сарајева. Такође, било је контакта и са везним играчем Вележа Харисом Овчином који није играо у прољећном дијелу шампионата. Наиме, одбио је смањење уговора у мостарском тиму и након тога се нашао “на леду” код клупских челника.

За сада су бањалучки клуб званично напустили крилни фудбалери Бењамин Татар и Ален Јуриљ, док је Александар Војиновић такође на излазним вратима. Борац, иначе, преговара са појединим играчима из прошле сезоне и о наставку сарадње, тако да би до старта припрема 12. јуна имао што јаснију ситуацију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана