Штутгарт ангажовао голмана из Новог Града

Дејан Кондић
Штутгарт ангажовао голмана из Новог Града

ШТУТГАРТ - Поуздани голман српских коријена, Стефан Дрљача каријеру ће наставити у Бундеслигашу Штутгарту. Он ће у редовима учесника предстојећег издања Лиге шампиона остати до љета 2027. године.

Дрљача, до јуче голман Динама из Дрездена, стигао је у тај клуб прије двије године из Борусије из Дортмунда, а био је и члан Хофенхајма.

Кажимо и то да је Штутгарт и прије двије године показивао интересовање за чувара мреже чији коријени вуку поријекло из Новог Града, али је тим из некадашње Источне Њемачке био бржи.

- Заиста сам срећан што сам овдје. Штутгарт је сјајан клуб са невјероватним навијачима, тим је имао изузетну сезону. Послије љетње паузе, даћу све од себе како бих се изборио у жестокој конкуренцији на мојој позицији. Вјерујем у још једну Штутгартову успјешну сезону - поручио је Дрљача.

Конкуренција 25-годишњем голману на црти, у "граду Мерцедеса", биће Александар Нибел, Фабијан Бредлоу и Денис Сајмен. Спортски директор "шваба" Фабијан Волгемут вјерује у Дрљачу.

- Биће доста утакмица и треба нам јака конкуренција на голу. Стефан има све што му је потребно да се брзо снађе код нас и постане важан дио наше голманске екипе. Драго нам је што је одлучио да пређе код нас и желимо му добродошлицу у Штутгарту - рекао је Волгемут.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана