Стокић: Тешка ситуација, али вјерујем у тим

Дарко Драгичевић
Стокић: Тешка ситуација, али вјерујем у тим

МО­ДРИ­ЧА – Фуд­бал­ски клуб Ал­фа Мо­дри­ча има но­вог ше­фа струч­ног шта­ба. Бив­ши на­па­дач из шам­пи­он­ских да­на Јо­цо Сто­кић пре­у­зео је бри­гу о пр­вом ти­му и по­ку­ша­ће да раз­мр­да играч­ки ка­дар.

На­кон пет ко­ла Ал­фа Мо­дри­ча је на за­че­љу без ијед­ног бо­да та­ко да ће мла­ди струч­њак ко­ји посједује УЕФА А ли­цен­цу има­ти те­жак за­да­так.

- Ни­сам мо­гао да од­би­јем Мо­дри­чу. Ово је клуб у ко­јем сам по­чео сво­ју играч­ку, а сад и озбиљ­ну тре­нер­ску ка­ри­је­ру. Свје­стан сам те­шке си­ту­а­ци­је у ко­јој се на­ла­зи еки­па, али ми­слим да пре­ма при­ка­за­ном не за­слу­жу­ју да не­ма­ју ни­је­дан бод на­кон пет ко­ла. Гле­дао сам ме­че­ве и не­до­ста­ја­ло је ма­ло сре­ће и искре­но има­ли су ве­о­ма те­жак рас­по­ред јер им је го­сто­вао Рад­ник ко­ји је кан­ди­дат за нај­ве­ћи пла­сман. Мо­жда је Ве­леж је­ди­ни пра­ви кикс, та­ко да вје­ру­јем у ову еки­пу да мо­же бо­ље - ис­та­као је но­ви тре­нер Сто­кић.

Мо­дри­ча ће и у на­ред­ном пе­ри­о­ду има­ти ве­о­ма те­жак рас­по­ред, а де­би на клу­пи Сто­кић ће да има про­тив ли­де­ра Ру­дар При­је­до­ра.

- Знам ка­ко је кад је еки­па у се­ри­ји ло­ших ре­зул­та­та и пр­ви за­да­так ће би­ти да им вра­тим са­мо­по­у­зда­ње. Тре­ба нам је­дан до­бар ре­зул­тат да нас по­гу­ра на­при­јед. Рас­по­ред је те­жак, у на­ред­ном ко­лу нам до­ла­зи ли­дер Ру­дар и уз Рад­ник нај­ква­ли­тет­ни­ја еки­па у Ли­ги уз ува­жа­ва­ње оста­лих ти­мо­ва. На­кон то­га нам иду два го­сто­ва­ња, али не пре­да­је­мо се - до­дао је Сто­кић.

За­ни­мљи­во је да је но­ви тре­нер то­ком ка­ри­је­ре играо са не­ким са­да­шњим пр­во­тим­ци­ма.

- У пр­вом ман­да­ту сам играо са Дра­га­ном Јо­ло­ви­ћем, ка­сни­је и са Триф­ко­ви­ћем и Пр­ље­том, гле­дао сам еки­пу та­ко да знам њи­хо­ве мо­гућ­но­сти и вје­ру­јем да уз ма­ло сре­ће ко­ја им је не­до­ста­ја­ла у ра­ни­јим ме­че­ви­ма мо­же­мо да бо­љих ре­зул­та­та - по­ру­чио је на кра­ју но­ви тре­нер. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана