Стојковић пред Јордан: Да оставимо добар утисак и побиједимо

ГС
Стојковић пред Јордан: Да оставимо добар утисак и побиједимо

БЕЧ- Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић уочи пријатељске утакмице са Јорданом у Бечу нагласио је да ће сви играчи добити прилику да пруже свој максимум и да очекује побједу без обзира што се ради о пријатељском дуелу.

Србија вечерас игра против азијске селекције у главном граду Аустрије од 20.30 часова, а четири дана касније слиједи дуел квалификација за ЕУРО 2024 против Бугарске у Разграду.

- Против Јордана прво желим да се нико не повреди, а онда и да одиграмо један добар меч. Без обзира што је пријатељска утакмица, важно је да оставимо добар утисак, а онда и да побиједимо. Због грба и дреса, али и рејтинга. Желим да нагласим да ће доста играча добити прилику. Такође, исти тим неће играти овдје и у Бугарској. Разлика је велика када се ради о важности та два меча. Понављам, доста играча ће добити минутажу, не причамо много о именима, само ћу рећи да ће Самарџић почети меч, Јовановић и Јовељић, који су класични нападачи, подијелиће минутажу - истакао је Стојковић на конференцији за медије.

Селектор је истакао и да нема плакања због изостанка Александра Митровића, Душана Влаховића и Луке Јовића, преноси РТС.

-Тако је то у фудбалу, мораш бити спреман и на неке непријатне ствари. У сваком случају, врло необична ситуација, три деветке су повријеђене у истом моменту, али понављам, не треба се враћати на то. Имамо играче који су спремни, сви они су свјесни да нам је меч са Бугарском много важан. Меч у Разграду је само једно у низу финала у овим квалификацијама. Тако смо кренули, сваки меч на путу до Њемачке, за нас је финале, од првог дуела са Литванијом - поручио је Стојковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана