Стојковић објавио шири списак, на њему два нова имена и Бањалучанин

Г.С.
Стојковић објавио шири списак, на њему два нова имена и Бањалучанин

БЕОГРАД - Селектор Србије Драган Стојковић Пикси саопштио је шири списак фудбалера на које рачуна у септембарским утакмицама квалификација за Европско првенство у Њемачкој 2024. године.

Србија ће 7. септембра бити домаћин Мађарској у Београду, док три дана касније гостује Литванији у Каунасу.

Коначан списак селектор ће саопштити 1. септембра, док ће се медијима обратити на почетку припрема, односно првог дана окупљања, 4. септембра у СЦ ФСС у Старој Пазови.

Прилику да дебитују могли би да добију голман Каљарија Борис Радуновић који је и раније позиван у репрезентацију Србије, као и ново име на списку Петар Ратков који је овог лета појачао Салцбург из ТСЦ-а, a који је између Србије и Хрватске одабрао "орлове".

На списку је и Бањалучанин Срђан Бабић, који је јуче потписао уговор са Спартаком из Москве.

Изненађење је да на списку нема Дарка Лазовића.

На списку су Вања Милинковић Савић, Предраг Рајковић, Ђорђе Петровић, Борис Радуновић, Никола Миленковић, Страхиња Ераковић, Немања Гудељ, Милош Вељковић, Ерхан Машовић, Страхиња Павловић, Алекса Терзић, Немања Радоњић, Андрија Живковић, Мијат Гаћиновић, Саша Лукић, Немања Максимовић, Урош Рачић, Иван Илић, Марко Грујић, Филип Костић, Филип Младеновић, Стефан Митровић, Душан Тадић , Лазар Самарџић, Сергеј Милинковић Савић, Филип Ђуричић, Душан Влаховић, Петар Ратков, Лука Јовић, Александар Митровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана