Стојковић након пораза од Данске: Нисам примјетио наш распад система

ГС
Стојковић након пораза од Данске: Нисам примјетио наш распад система

КОПЕНХАГЕН – Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић изјавио је након пораза од Данске (0:2) да није примјетио ниједну озбиљну шансу ривала, као ни „распад система“ у својој екипи.

- Знамо да имамо или да смо имали кадровске проблеме. Знали смо да ће на физичком плану бити јако тешко. Момци су дали све од себе. Нимало није лако. Сматрам да смо прво полувријеме одиграли у егалу. Било је 50-50. Нисам примјетио ниједну озбиљну њихову шансу, ни наш распад система, рекао је Стојковић након утакмице на конференцији за медије.

Селектор је истакао да је вођство Данаца дошло у „невријеме“.

- Био сам сигуран да ће бити егал у првом, а да у другом буде другачије са измјенама. ВАР соба је одлучила опет против нас. Шта ћемо, морамо да поштујемо то. У другом полувремену се видјела физичка надмоћ Данаца. Не би требало превише критиковати. Кренули смо у циклус са великим бодом. Немојте заборавити да имамо утакмицу код куће против Данске, додао је Стојковић.

Истакао је да је Данска у овом тренутку квалитетнија екипа.

- Ако поредимо данас екипу Данске са нама, видјећете индивидуални квалитет који је на њиховој страни. Ваља бити поштен и признати. Они имају комплетан састав. Ми смо имали чак тројицу играча који су били па отишли. Успјели смо да парирамо у првом полувремену, подвукао је Стојковић.

На крају је Стојковић рекао да ће видјети на које играче може да рачуна за октобарске мечеве, код куће против Швајцарске и у гостима против Шпаније.

- То ћемо видјети. Имамо још мјесец дана до тога. Видјећемо на које играче можемо да рачунамо. За то служи Лига нација нама. Ми не мислимо да ћемо играти финале. У октобру ће можда бити измијењен састав. Има времена, закључио је Стојковић, јавља Танјуг.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана