Станојевић поднио оставку?!

ГС
Станојевић поднио оставку?!

БЕОГРАД – Након високог пораза у вјечитом дербију од Црвене звезде (4:0) тренер Партизана Александар Станојевић поднио је оставку на ту функцију, јавља Телеграф.

Према писању овог портала, Станојевић је одлуку саопштио челницима клуба и спортског сектора који ће данас расправљати о томе.

Тако се након само четири мјесеца окончао мандат Александра Станојевића, који је у јуну дочекан као спасилац, сходно резултатима у прошлости када је освајао титуле и доводио тим до групне фазе Лиге шампиона, био учесник и Лиге конференције, али је овога пута кренуло по злу.

Усљед елиминације из Европе, из три покушаја и слабог почетка у Суперлиги Србије, који је као врхунац имао поменути пораз у дербију, односно инцидент у коме је после утакмице повређен у испаду хулигана и очајне интервенције полиције код свлачионице, одлучио је да се повуче са места тренера.

Станојевић је са црно-белима имао уговор на три године.

У току дана се очекује реакција клуба из Хумске на поменути чин тренера, вјероватно и преговори тим поводом, као и коначна одлука у вези са његовим статусом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана