Српски медији: Огњен Врањеш прихватио понуду Партизана, од наредне седмице у Хумској

ГС
Српски медији: Огњен Врањеш прихватио понуду Партизана, од наредне седмице у Хумској

БЕОГРАД- Први фудбалер који ће у љетном прелазном року обући дрес Партизана је – Огњен Врањеш (32), пише српски „Телеграф“.

Наводе да је централни дефанзивац окончао све обавезе према турском Хатају и у Хумску стиже као слободан фудбалер.

Детаљи ангажмана Врањеша су у начелу договорени, наводи портал, јер се са посредницима у трансферу разговарало већ дуже вријеме, и према оквирном плану фудбалер ће у Београд на завршне преговоре, прегледе и потпис уговора стићи у понедељак, док би званично представљање требало да се догоди у сриједу или четвртак.

Било је испрва “затезања” приликом преговора, јер ни сам играч није био сигуран да ли жели у четвртопласирани тим у Суперлиги Србије, који ће у квалификације за Лигу конференција кренути од трећег кола, али временом су ставови “отопили”, те је коначни договор на помолу.

До трагичног земљотерса у Турској Врањеш је махом био стандардан у Хатају (на неколико мечева и капитен екипе), а прије поменутог клуба је бранио боје Борца из Бањалуке, Црвене звезде (Напредак и Шериф позајмице), Краснодара, Аланије из Владикаквказа, Елазигспора, Газијантепа, Спортинга из Хихона, Тома, Андерлехта, Шарлрое, те АЕК из Атине гдје је можда оставио и најбољи утисак.

Врањеш је у једном периоду био и стандардни члан селекције БиХ, а његов долазак у Партизан ће вјероватно значити и одлазак некога од актуелних дефанзиваца (као први помиње се Синиша Саничанин), изузимајући младог Михајла Илића, који је тек закорачио на фудбалску сцену.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана