Српски клубови добили потенцијалне ривале у плеј-офу за пласман у европска такмичења

GS
Foto: UEFA

НИОН - Жријеб плеј-офа за пласман у Лигу шампиона биће одржан данас у 12 часова у Ниону, саопштила је Европска фудбалска унија (УЕФА).

Шампион Србије, екипа Црвене звезде, се налази у групи носилаца, а потенцијални ривали "црвено-белима" у плеј-офу за пласман у ЛШ су Галатасарај, побједници двомечева Карабаг/Лудогорец, Слован/Апоел, Јагиелонија/Бодо-Глимт и Спарта/ФЦСБ.

Први мечеви плеј-офа за пласман у ЛШ биће одиграни 20. или 21. августа, а реванши недељу дана касније.

Жријеб за плеј-оф Лиге Европе биће одржан данас од 13 часова. Екипа ТСЦ-а се налази у плеј-офу за пласман у ЛЕ, а потенцијални ривали екипи из Бачке Тополе су Ласк, побједник двомеча Паневежис/Макаби Тел Авив, као и поражени из дуела Малме/ПАОК и Слован/Апоел.

Фудбалери Партизана ће, ако елиминишу Лугано у трећем колу квалификација за ЛЕ, играти у плеј-офу за пласман у групну фазу овог такмичења. Потенцијални ривали "црно-белима" у плеј-офу за пласман у ЛЕ су Бешикташ, побједници двомеча Динамо Минск/Линколн, Петрокуб/ТНС (Велс), као и поражени из дуела Јагиелонија/Бодо-Глимт.

Мечеви плеј-офа ЛЕ биће одиграни 22. и 29. августа.

Фудбалери Партизана ће у случају да буду елиминисани од Лугана у трећем колу квалификација за Лигу Европе играти у плеј-офу за пласман у Лигу конференција. Потенцијални ривали "црно-белима" за пласман у плеј-оф за ЛК су Бетис, побједници двомечева Силкеборг/Гент, Макаби Петах Тиква/Клуж и Ноа/АЕК.

Жријеб плеј-офа за пласман у ЛК биће одржан данас од 14 часова.

Фудбалери Војводине ће, ако елиминишу Марибор у трећем колу квалификација за ЛК, играти у плеј-офу за пласман у групну фазу овог такмичења. Потенцијални ривали екипи из Новог Сада у плеј-офу за пласман у ЛК су Челси, као и побједници двомечева Иберија Тбилиси/Башакшехир, Млада болеслав/Хапоел Бер-Шева, Илвес Тампере/Ђургарден и Молде/Серкл Бриж.

Први мечеви плеј-офа за пласман у ЛК биће одиграни 22. августа, а реванши недељу дана касније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана