Спортски потез селектора Црне Горе: Ушао у аутобус Србије и честитао побједу

ГС
Спортски потез селектора Црне Горе: Ушао у аутобус Србије и честитао побједу

ПОДГОРИЦА - Својим понашањем и изјавама селектор Црне Горе Миодраг Радуловић је увијек исказивао поштовање према фудубалској репрезентацији Србије и њеним члановима - што је био случај и послиије утакмице у понедјељак увече у Подгорици.

Прије него што су репрезентације напустиле стадион, Радуловић је ушао у аутобус Орлова да се поздрави и честита им на тријумфу. Јесте Радуловић био мало љут на судије послије меча са Србијом (0:2), али далеко од тога да је имао шта да замјери Орловима, преноси црногорски Дан.

Радуловић је послије меча рекао:

- Послије овакве утакмице и овакве наше игре, резултат 0:2 је у најмању руку нереалан. Одиграли смо 45 изванредних минута, тактички беспрјекорних, имали двије шансе и већ тада сам се прибојавао старог фудбалског правила да ћемо бити кажњени кад не искористимо прилике. У другом полувремену смо наставили у истом ритму, али смо нажалост имали двије изнуђене измјене због повреда, које су нам пореметиле систем. Први гол је из чисте случајности, а видјећете шта претходи том голу. Нећу о томе да причам, има ко ће то да гледа. То је стара прича када смо ми у питању - казао је Радуловић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана