Слога у тешком тренутку гост Сарајева: Пеховима никад краја

Д. П.
Слога у тешком тренутку гост Сарајева: Пеховима никад краја

ДОБОЈ - Фудбалери Слоге у премијерном сусрету 25. кола биће гости Сарајева, а овај сусрет одиграће се вечерас од 20 часова на стадиону “Билино поље” у Зеници.

Овај меч за Добојлије долази баш у невријеме, јер дебитантска утакмица на “Лукама” у прошлом колу против Вележа, осим пораза, коштала је чету Владе Јагодића још двојице повријеђених фудбалера.

- Пеховима, изгледа, никад краја. Рус Павел Баранов је приликом скока зарадио прелом тртичне кости и за њега је сезона завршена. Трпио је бол до краја сусрета и желио да помогне екипи. Капитен Милан Милановић није тренирао послије те утакмице, јер му је отечено кољено. Биће добро да се опорави до сусрета са Посушјем у наредном колу. Када се томе дода да су одраније до краја сезоне изгубљени Лука Куленовић, Карло Стапић и Тони Ливанчић, онда се види колико је тешка ситуација - нагласио је Јагодић.

Стратегу Добојлија, коме је утакмица против Вележа била прва на клупи овог премијерлигаша, и даље ­је жао због пораза.

- Сви смо очекивали бољи резултат и сада би гостовање против Сарајева било много мирније. Сада је за нас свака домаћа утакмица меч лопта, али и сваки гостујући сусрет је веома важан. Сарајево је дигло форму у посљедње вријеме, тренер Мирза Варешановић је посложио неке ствари, тако да ћу бити задовољан да одиграмо боље него против Вележа. Да ли ће то бити довољно за повољан резултат, видјећемо - рекао је Јагодић и додао да га радује што су се опоравили Угљеша Стевановић и Марио Крстовски.

У осталим сусретима 25. кола Премијер лиге БиХ играју: субота: Посушје - Слобода (15 часова), Вележ - Леотар (16) Борац - Зрињски (18.30), Жељезничар - Тузла сити (20 часова), понедјељак: Широки Бријег - Игман (18 часова).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана