Слога у фантастичном финишу стигла до побједе над ГОШК-ом: Нестваран преокрет на “Лукама”

Дарко Пашагић
Слога у фантастичном финишу стигла до побједе над ГОШК-ом: Нестваран преокрет на “Лукама”

ДОБОЈ - Фудбалери Слоге у фантастичној завршници сусрета стигли су до три бода у дуелу против ГОШК-а (3:2), иако су до 72. минута били у резултатском заостатку од два гола.

Добојлије су биле далеко бољи ривал у првих 45 минута и право је чудо како њени нападачи нису успјели да реализују неку од бројних прилика. Већ на самом отварању утакмице покушали су Дејан Видић и Тони Јовић, али нису били прецизни. У 30. минуту послије центаршута Данила Шиповца Видић је захватио лопту главом, али је промашио гол. У самом финишу првог дијела сусрета изгледне шансе имали су Шиповац и Јовић, међутим резултат се није промијенио.

И на почетку другог дијела утакмице Добојлије су имале више од игре. У 52. минуту шутирао је Зоран Караћ с неких 25 метара, али је замало био непрецизан. Како то обично буде промашаји буду кажњени, а потоп Слоге десио се у само два минута. Прво је у 53. минуту послије асистенције Василија Раденовића мрежу Немање Шћекића затресао Габријел Чоко, да би већ у 55. на 2:0 повисио Асмир Хасукић прецизним шутем са 25 метара. Два брзо примљена гола потпуно су ошамутила изабранике Владе Јагодића, тако да су се у наредним минутима сусрета за све питали играчи премијерлигаша из Габеле. Ипак, у 71. минуту послије асистенције Јовића Срђан Грабеж је постигао првенац у дресу Слоге и смањио на 1:2. У 88. минуту Јовић се искупио за промашаје из првог дијела утакмице и послије асистенције Николе Дујаковић изједначио на 2:2. Добојлије су до цијелог плијена дошли у четвртом минуту судијске надокнаде. Дујаковић је извео корнер, Видић пребацио лопту главом до Милана Милановића који је погодио за 3:2.

- Огромна побједа. Ово су три велика бода која вриједе као четири, јер смо од 55. минута били у резултатском заостатку од два гола. Успјели смо то окренути и свака похвала за играче и све људе у клубу. Нисмо се уопште смјели довести у овакву ситуацију, али смо на крају ипак награђени за сав труд, ред и рад од почетка припремног периода - нагласио је Јагодић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана