Слога славила против ГОШК-а

Мондо.ба
Foto: Мондо

ДОБОЈ - Слога је уписала побједу у првој утакмици Недима Јусуфбеговића пред домаћом публиком. Добојски премијерлигаш је тријумфовао над ГОШК-ом и приближио се тимовима који се налазе ван зоне испадања.

Насљедник Владе Јагодића дебитовао је на тренерској позицији поразом у Добоју (2:1), а овог викенда је заједно са својим изабраницима уписао прву "тројку":

Послије ове побједе, треће у сезони, тим са Лука је и даље у зони испадања, али је ухватио прикључак за тимовима у "сигурној луци". Слога је тренутно на 12 бодова, а само један више има Игман, први тим "изнад црте", а који ће у недјељу у Коњицу дочекати Сарајево, пише Мондо.

Тријумф Слоге додатно добија на значају ако се зна какав распоред чека добојске играче до краја 2024. године. Између осталог, у Добој долазе Зрињски, Жељезничар и Вележ, гостује се Сарајеву и Борцу... па је јасно да је у дуелима са "дављеницима" и директним конкурентима за опстанак сваки бод капиталан.

Екипа из Габеле била је инфериорна у овом дуелу, без правог нападачког учинка. Посебно се то односи на прво полувријеме, у којем је Слога искористила двије шансе које је створила и ријешила овај меч.

Прво је Дејан Попара у 27. минуту на десној страни "закуцао" лопту у мрежу након центаршута Јосипа Квесића, да би тик пред одлазак на одмор Слободан Ђекић погодио главом послије једног корнера, за коначних 2:0.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана