Слога "разбила" Сарајево за перфектан низ

ГС
Foto: FK Sarajevo

ДОБОЈ - Слога је наставила са сјајним партијама на домаћем терену и савладала је Сарајево 3:0. Добојски тим је тако и други пут у сезони био бољи од бордо тима а дошао је до пете побједе на свом терену у исто толико мечева. Уз то су одлично затворили све прилазе свом голу.


Прво полувријеме у потпуности је припало фудбалерима Слоге. Иако је гостујући тим имао више лопту у посједу, домаћин је био много конкретнији и опаснији и могао је и до веће предности након првих 45 минута.

Слога је повела у четвртом минуту када је сјајно контру повео Тони Јовић. Крилни играч је упослио Дејана Видића који одлично реагује и на другој утакмици против Сарајева тресе мрежу бордо тим.

Могла је Слога да у првом дијелу дође и до веће предности али се истакао голман гостију Шахиновић. Сјајно је реаговао након покушаја Ајдина Реџића и Тонија Јовића и зауставио ке њихове ударце. Уз то добојски тим је имао још једну шансу преко расположеног Јовића чији ударац је отишао преко гола.

И наставак је почео шансом домаћег тима, али се опет истакао Шахиновић. 

Домаћи тим је у 78. минуту крунисао конкретнију игру другим голом. Након убацивања Николе Дујаковића, у шеснаестерцу се најбоље снашао Милош Николић који је главом послао лопту у мрежу. Могла је Слога и до 3:0 . Сјајну контру су извели домаћи а ударац Баранова је одбранио Шахиновић. Ипак у финишу добојски тим долази до 3:0. Баранов је упослио Данила Шиповца који рутински погађа а ова два играча су ушла у другом дијелу.

Добојлије оштећене

Слога је оштећена на мечу против Сарајева. У првом дијелу је судијска тројка прекинула одличну шансу за Тонија Јовића.

Сигнализираннје офсајд иако је лопту према играчу домаћих упутио фудбалер гостију. Такође домаћи су у 71. минуту тражили пенал након што је Квесић убацио а играча Сарајева лопта погодила у руку. Судија Билбија је показао да се меч настави а процјена је била да је рука била уз тијело.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана