Слога растерећено иде у Мостар по позитиван резултат

Д.Д.
Foto: Раде Шешлак

ДОБОЈ – Двије домаће побједе донијеле су још бољу атмосферу међу играче добојске Слоге, те подигли самопоуздање за наставак такмичења у Премијер лиги БиХ.

Лакше се дише у стручном штабу, међу играчима и навијачима па потпуно растерећени одлазе на тешко гостовање код Вележа у Мостар (субота, 20.45).

- Побједа против Жељезничара је већ далеко иза нас. Кроз ова два дана покушали смо да се освјежимо. Годило је свакоме што смо убједљиво побиједили Жељезничар, али нове обавезе чекају нас већ у суботу увече

Наравно да и у Мостару желимо бити прави. Нисмо имали много времена за одмор, али сада имамо много шири избор играча. Имамо осам утакмица у 22 дана, иде и Куп БиХ, али сада је фокус на Вележу. Очекујем од играча да поново одговорну игру. Мислим да имамо довољно искуства и квалитета да знамо како одиграти против Вележа. Цијеним  изузетно наредног ривала, али вјерујем да ћемо одиграти добру утакмицу, истакао је тренер Владо Јагодић, који не може да рачуна на Синишу Дујаковића.

Већ у уводним мечевима Тони Јовић је показао да ће бити велико појачање.

-Очекује нас одличан амбијент, стадион, терен, вечерњи термин. Знамо да су утакмице Вележа лијепо посјећене. Мислим да нема разлога да не пружимо добру партију, па вјерујем да можемо до позитивног резултата. Одиграли смо двије утакмице 'под морањем', узели смо шест бодова и показали смо да можемо и знамо. Они резултати од раније били су сплет несрећних околности поручио је Јовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана