Слога промашила пенал, па пала у наставку

Д.Д.
Слога промашила пенал, па пала у наставку

КОЊИЦ – Слога је пала у наставку утакмице против Игмана. Након веома доброг првог дијела, добојски тим није успио да у другом дијелу заустави расположеног Стефана Денковића, па је домаћи тим славио са 3:0.

Игман је први запријетио у осмом минуту. Дарко Бодул је убацио лопту у шеснаестерац, гдје је захватио Мирсад Рамић. Његов ударац зауставио је голман гостију Елвир Трако.

Слога је затим имала велику шансу. Наиме, Обрад Старчевић је шутирао из слободног ударца а лопта је погодила у руку Дамира Хрељу а судија Бандић је показао на пенал. Одговорност је преузео Димитрије Зајић који није погодио мрежу.

Добојски тим се зналачки бранио у првом дијелу тако да домаћи нису успјевали да опасније запријете а гости су чекали шансу из транзиције и дочекали су је у 38.минуту. Обрад Старчевић је побјегао чуварима а правовремено је истрпчао голман Аднан Ћеман.

У наставак меча Игман је ушао пуно агресивније. Прво је резервиста Петар Бојо добро шутирао а Трако је одбранио. Ипак у 54.минуту лопта се одбила до усамљеног Хреље који је довео домаћи тим у вођство.

Домаћи тим је у 66.минуту дошао до 2:0. Освојили су фудбалери лопту на средини терена а Стефан Денковић је повукао лопту и затим погодио мрежу са ивице шеснаестерца.

Након тога тренер Владо Јагодић је покушао да промијени ток меча са измјенама али Слога није успјевала да дође до прилика. На другој страни расположени Денковић је постигао и други гол у 86.минуту након грешке Немање Михајловића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана