Слога остварила прву побједу: Јагодић задовољан такмичарским приступом

Г.С.
Слога остварила прву побједу: Јагодић задовољан такмичарским приступом

ЗЛАТИБОР - Слога је остварила прву побједу у припремном периоду. Добојски тим је савладао Рудар Пљевља 1:0, голом Данила Шиповца. Тренер Владо Јагодић може да буде задовољан бројним стварима у игри.

- Посебно сам задовољан такмичарским приступом играча који су ушли у шездесетом минуту, јер су то млади играчи, а понашали су се баш као такмичари, јер сам то тражио од њих. Нисмо били ефикасни као у претходне двије утакмице, али смо зато све грешке свели на минимум - истакао је Јагодић који није могао да рачуна на Угљешу Стевановића и Обрада Старчевића.

- У петак нам слиједи једна утакмица, у суботу друга и ту већ дижемо минуте на седамдесет и пет, а самим тим желим да дам значај свим играчима и зато и јесте договаран такав принцип играња. Нећу да истичем појединачно никога, али сви они који нас прате треба да знају да идемо добрим путем. Веома тежак распоред нас чека на почетку првенства. Ми се морамо добро уиграти, зато и играмо овакве припремне утакмице, да бисмо направили што бољи резултат на отварању првенства - закључио је на крају Јагодић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана