Слога комплетира редове: Попара потписао, стигао Божичковић

Д. Д.
Слога комплетира редове: Попара потписао, стигао Божичковић

ДОБОЈ - Фудбалски клуб Слога добио је још два појачања за наставак сезоне у Премијер лиги БиХ. Редове добојског тима појачали су Лука Божичковић те Дејан Попара, сазнаје Глас Српске.

Божичковић је млади репрезентативац БиХ који игра у везном реду. Рођен је у Њемачкој гдје је прошао школу Хамбурга. Након тога је наступао за Марибор. Јесењи дио сезоне талентовани фудбалер провео је у Румунији, гдје је био члан Волунтарија за који је одиграо четири меча.

Дејан Попара је у јесењем дијелу сезоне играо за Слогу као позајмљен играч бањалучког Борца. Ипак дошло је до раскида сарадње, тако да ће млади везиста остати у Слоги и потписати уговор на годину и по дана. Добојски клуб је на старту већ довео искусног Бориса Варгу.

Слога ће данас званично да представи ова три нова играча, а очекује се да ће до краја седмице бити још нових имена на стадиону “Луке”. Тако ће тренер Владо Јагодић имати на располагању готово комплетан тим до одласка на припреме у Анталију, гдје ће кренути са одигравањем контролних мечева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана