Слога кажњена за промашаје

Д.Д.
Foto: ФОТО:Раде Шешлак

ДОБОЈ – Ослабљена Слога је доживјела први пораз у међусобним  дуелима на домаћем терену против Игмана. Гости су славили на „Лукама“ 2:0 и  тако казнили бројне промашаје домаћег тима.

Почетак утакмице припао је домаћем тиму који је пријетио из неколико полуприлика. Прво је у четвртом минуту покушао Тони Јовић који није био прецизан. Затим је ударац испробао и Дамир Садиковић у 12.минуту, но шутирао је преко гола. Два минута касније Тони Јовић је убацио у шеснаестерац, а онда је Ристић главом послао лопту поред  гола.

У 29. минуту Слога је имала најбољу шансу у првом дијелу. Јовић је упослио Дејана Видића који није успио да затресе мрежу ривала и шутирао је преко гола. Минут касније велика шанса на  другој страни. Стефан Денковић је убацио а Мирсад  Рамић из добре позиције није био прецизан. Велику шансу имао је и Дејан Видић, али се оклизнуо и упропастио контранапад.

Слога је у 55.минуту пропустила велику шансу. Брзо су извели прекршај, збунили ривала, а убачај Јовића из добре позиције није у гол претворио Милан Милановић. И одмах је услиједила казна. Стефан Денковић је промијешао одбрану Слоге а одбијену лопту Елведин Херић шаље у мрежу.

Узбуђења су наставила да се редају па је Јовић из слободног ударца погодио стативу. Исти играч се сјајно ослободио чувара али је Ћеман спријечио гол.

А онда је услиједила мајсторија Стефана Денковића. На сјајан  начин се ослободио чувара и затресао  мрежу Слоге. Додатни проблем  за домаће је било искључење Албина Омића због другог жутог картона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана