Слога изгубила на крају припрема у Анталији: Јагодића не брине пораз

Г.С.
Слога изгубила на крају припрема у Анталији: Јагодића не брине пораз

АНТАЛИЈА - Иако су у посљедњој контролној утакмици на припремама у Турској поражени од Динама из Москве са 1:2, шеф стручног штаба Слоге Владо Јагодић задовољан је приказаним у овом сусрету.

Добојлије су дошле до вођства у раној фази меча преко Срђана Грабежа, али је руска екипа у другом полувремену преокренула резултат и головима Глеба Књазева и Дениса Симонова дошла до тријумфа.

- Утакмица је потпуно испунила сврху. Одиграли смо је са само пет измјена, што значи да је већина играча издржала свих “90+” минута. Изузетно динамична и захтјевна утакмица коју смо прилично добро контролисали послије рано постигнутог гола и све до 70. минута нисмо дозволили много противнику, али ни они нама. Оштра и борбена утакмица је управо оно што нам је и требало - нагласио је послије сусрета Јагодић.

Московљани су на полувремену промијенили комплетну поставу.

- То је одлучило, јер су додали гас тих посљедњих 20 минута, искористили наше двије лоше реакције на контранапад и окренули резултат у своју корист. Без обзира на овај пораз припреме су биле веома успјешне. По повратку у Добој већ почиње припрема за меч осмине финала Купа БиХ у којој у недјељу дочекујемо Игман у Модричи - додао је Јагодић.

Фудбалери Слоге имали су половичан учинак у Турској. Прије пораза од Динама савладали су Бунјодкор са 1:0 и Вислу Плок са 2:0, а изгубили су од Јелимај Семеја са 1:3.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана