Слога довела шест нових фудбалера

Дарко Драгичевић
Слога довела шест нових фудбалера

ДОБОЈ - Фудбалски клуб Слога довео је шест нових играча за наредну сезону, а очекују се још два појачања чиме би играчки кадар био комплетиран. Такође је познат и план припрема.

Тренер Слоге Владо Јагодић је открио о којим играчима се ради

-Морамо попунити екипу, од прошлог првенства је десет играча отишло. Циљ је да имамо 24 играча плус четири голмана и три наша играча из јуниора. У овом тренутку смо одрадили 80 одсто посла, сигурно је да смо ангажовали голмане Филипа Ерића и Бојана Павловића, довели смо десног бочног играча Слободана Ђекића, стиже и Душан Ристић. У везном реду смо довели Немању Ђокића и Дину Хасановића и очекујемо још два појачања, један је наш бивши играч. Отишли су нам само играчи с којима нисмо продужили сарадњу док је Ајдин Реџић једини играч којег смо хтјели задржати. Ипак он је добио сјајну понуду из Грчке и са њим смо се пријатељски растали  истакао је Јагодић

Тренер добојског тима је открио и план припрема за наредну сезону као и противнике с којима ће се екипа одмјерити снаге.

-Што се тиче припрема, почињемо 20. јуна када ћемо радити на својим помоћним теренима, а на Златибор крећемо 3. јула и тамо смо до 18. јула. Одиграћемо 6. јула утакмицу против Радничког из Крагујевца, четири дана касније против Арсенала из Тивта, онда за седам дана против Мачве из Шапца, а за 14. јул тражимо противника. По повратку с припрема 23. јула играмо против Лакташа, а онда четири дана касније генералка надам се на нашем стадиону,  а то би требало бити против Радника из Бијељине – навео је Јагодић.

Слога је прошлу сезону завршила на седмом мјесту Премијер лиге Бих и играла је полуфинале Купа. Д.Д.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана