Слободи специјална позивница

Д.П.
Foto: Г.С.

БАЊАЛУКА – Пошто шампион Друге лиге Републике Српске, група запад, Слога из Трна није испоштовала рок за лиценцирање, а потом је и послала допис да није спремна за играње у Првој лиги Избршни одбор Фудбалског савеза Републике Српске упутио је специјалну позивници Слободи из Новог Града, која ће морати да по скраћеном поступку испуни процес лиценцирања.

Уколико у томе не успију позивница ће бити упућена Текстилцу из Дервенте и Алфа Модричи, који су једини уз Новограђане били заинтересовани да играју у прволигашком друштву.

На овој сједници ИО ФС РС усвојени су такмичарски извјештаји Прве, других и трећих лига, те футсала и женске лиге РС. Усвојени су сви приједлози за чланове Дисциплинске, Апелациоане, 

Првостепене комисије за лиценцирање, Другостепене комисије за лкиценцирање, те за мјесто тужиоца и замјеника тужиоца ФС РС.

Уколико садашњи предсједник ФС РС Вицо Зељковић добије нови мандат (једини кандидат за предсједника) аутоматски ће постати члан ИО ФС БиХ. 

ПО свог представника за период 2025/29 за ово тијело даће ПФС Бијељина и ПФС Источно Сарајево, а из остала четири ПФС биће изабрана још два члана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана