Слобода МГ значајно промијенила кадар: Траже још три играча

Г.С.
Слобода МГ значајно промијенила кадар: Траже још три играча

МРКОЊИЋ ГРАД - Фудбалери Слободе из Мркоњић Града у новој сезони желе да избјегну борбу за опстанак у Првој лиги Републике Српске. Због тога управа клуба жели да се на вријеме појача и квалитетно обави припреме.

Клуб су у љетњем прелазном року напустила три важна играча: Бојан Буразор, Владо Копривица и Дмитриј Суваров. Тренер Марко Тешић продужио је сарадњу заједно уз оне најискусније Предрага Зекановића и Илију Даниловића.

За сада клуб је довео четири нова играча, али сигурно је да ће бити још појачања на дефицитарним позицијама.

- За сада нови чланови нашег клуба су постали Лука Бобић, бивши члан Борца и Љубића, затим Хуан Хозе Фонтемаки и Рус Ајнар Ашба који су играли за Слободу Нови Град те Љубо Никодиновић из Крупе. Остали смо без три важна играча из стартне поставе и сигурно је да има још мјеста на којима желимо да се појачамо и вјерујемо да ћемо успјети то ријешити у наредном периоду како бисмо имали тим који би остварио боље резултате у наредној сезони. Све припреме обавићемо на свом терену - поручио је тренер Марко Тешић.

Распоред је мало пореметио планове у вези с одигравањем контролних мечева јер је била договорена утакмица с Лакташима. Ипак, како су ова два тима ривали у првом колу одлука о одигравању дуела биће донесена накнадно.

- У суботу крећемо с одигравањем пријатељских мечева, а први ривал биће нам екипа Брдо. Након тога слиједи дуел против новог друголигаша бањалучког Наприједа те ћемо видјети шта ћемо с договореном утакмицом против Лакташа. У генералној проби за наставак шампионата играћемо против екипе Томислава из Прве лиге ФБиХ - истакао је Тешић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана