Шљивић: Голови плод вриједног рада, добио сам на самопоуздању

Танјуг
Foto: РТ.рс

ПАФОС - Фудбалер Црвене звезде Јован Шљивић изјавио је данас да је срећан због побједе и гола на утакмици против Залаегерсега и додао да мора да настави да тренира да би напредовао у будућности.

Црвена звезда се тренутно на Пафосу припрема за пролећни дио сезоне. „Црвено-бијели“ су јуче савладали Залаегерсег 1:0, а једини гол на утакмици постигао је Шљивић у 25. минуту.

„Веома ми је драго што сам добио прилику да почнем утакмицу против Залаегерсега од првог минута. Добио сам тиме додатно на самопоуздању, што је погодак средином првог дела игре и показао. Срећан сам што смо остварали још један тријумф, а гол увек долази по заслузи. Од меча са Трајалом у Крушевцу нисам постигао гол главом, па ме је јучерашњи посебно обрадовао. Међутим, морам да наставим да тренирам и додатно напредујем да би у будућности бележио овако ефектне поготке“, истакао је Шљивић, преноси званични сајт клуба.

Он је говорио о раду на приремама, као и о групи младих играча који су поникли у фудбалској академији Црвене звезде.

„Припреме протичу одлично, заиста вредно тренирамо сваког дана. Доста радимо на физичкој припреми, али и на тактичким елементима. Сарадња са новим шефом Владаном Милојевићем је сјајна, иако смо тек на почетку и још се упознајемо, први утисци су веома позитивни. Радује ме што ми, 'млађа гарда' пружамо добре партије на високом нивоу, а верујем да ћемо се увек, када добијемо прилику, показати у најбољем светлу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана