Скупштина Сарајевско-романијског подручја: Лале остаје предсједник

Г.С.
Foto: Спортдц

ПАЛЕ – Милорад Лале остаје предсједник Фудбалског савеза Сарајевско-романијског подручја, одлучила је Скупштина овог региона. Он је четврти пут добио подршку делегата.

Приједлог за предсједника ФС БиХ је Вицо Зељковић, а кандидати за Извршни одбор су Милорад Лале и Милан Реновица. Приједлог за Скупштину ФС БиХ су Радомир Берјан и Марко Благојевић, док је Небојша Шешлија замјенски члан. Горан Косорић је приједлог за Дисциплинску комисију, Дејан Крсмановић за правни комитет, Алексадар Ристић за Апелациону комисију, а Драган Кулина и Ристо Тривун за првостепену и другостепену комисију за лиценцирање.

- Сарајевско-романијска регија препуна је квалитетних људи из свијета фудбала и треба их више у органима Савеза, јер и те како могу помоћи фудбалу. Фудбалски савез Републике Српске има одличну конекцију и сарадњу са овим подручјем и надам се да ће се она наставити и у будуће. Помоћи ћемо регији кроз инфраструктурне пројекте и помоћ клубовима који се муче са финансирањем. Хвала свима и на подршци коју сам добио за кандидатуру за предсједника Фудбалског савеза Републике Српске и ФС Босне и Херцеговине – рекао је Вицо Зељковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана