Синиша Дујаковић пред старт новог шампионата БиХ: Младост адут Слоге

Г.С.
Синиша Дујаковић пред старт новог шампионата БиХ: Младост адут Слоге

ДОБОЈ - Фудбалски клуб Слога успјешно је завршио припреме за нову сезону у Премијер лиги БиХ. За стручни штаб је најважније да су оне прошле без повреда, те да су остварени зацртани циљеви.

Велико појачање за добојски тим биће десни бек Синиша Дујаковић. Бивши фудбалер бањалучког Борца се одлично уклопио у нову екипу гдје познаје доста саиграча.

- Одлично сам примљен у новом клубу, а свакако је олакшање чињеница да знам доста саиграча. Са доста њих сам већ играо, неке познајем као ривале из осталих тимова тако да никаквих проблема нема. Такође већ сам сарађивао са тренером Владом Јагодићем и знам његове захтјеве, систем игре и тренинге и то свакако олакшава привикавање на нову средину – истакао је старији од браће Дујаковић, који ће опет играти заједно у једном тиму.

Слога је ове сезоне значајно подмладила екипу, а Дујаковић истиче да би то могла да буде предност Добојлија.

- Одрадили смо квалитетне припреме на Златибору на којима смо такође имали и добре резултате који су нам донијели самопоуздање. Сигурно је да је ово нова екипа којој треба времена да се уигра на жељени начин, али сматрам да имамо доста младих играча жељних додатног доказивања и да нам то може бити плус у новој сезони. Уз њих је и неколико нас старијих играча који смо ту да им помогнемо и надамо се добрим резултатима – поручио је десни бек Слоге.

Добојски тим на старту сезоне има веома тежак распоред.

- Сигурно да је распоред тежак, али учинићемо све да што боље стартујемо у првенству БиХ. Циљ клуба је јасан и урадићемо све да га остваримо и да покушамо да Слога буде стабилан клуб - додао је Дујаковић.

Нови шампионат Слога ће почети у недјељу када ће играти против Сарајева на стадиону “Асим Ферхатовић Хасе”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана