Шеф стручног штаба Слоге Владо Јагодић задовољан: Коцкице се полако слажу

Д. П.
Шеф стручног штаба Слоге Владо Јагодић задовољан: Коцкице се полако слажу

ЗЛАТИБОР - Четири меча, двије побједе и два ремија, тако би се могао описати досадашњи боравак фудбалера Слоге на Златибору.

Послије ремија за са Спартаком (2:2) савладан је Рудар из Пљеваља са 1:0, потом је услиједио још један реми, са ИМТ-ом (0:0), а потом и други тријумф у Србији, овог пута над Инђијом (2:1).

- Ова два посљедња сусрета играна су дан за даном, тако да су они играчи, који су против ИМТ-а играли први 75 минута у дуелу са Инђијом играли само 15 и обрнуто. То је бола прилика да видимо, како се понашају када практично цијели меч морају провести на терену. Све у свему задовољан сам приказаним и како ми тренери волимо да кажемо коцкице се полако слажу - нагласио је шеф стручног штаба добојског премијерлигаша Владо Јагодић.

Против Инђије на терену није био Дејана Попаре, који је зарадио дан раније ударац у кољену, као ни Синише Дујаковића због жуља.

- Са Попаром је све у реду, јер је јуче тренирапо нормално, а Дујаковића смо хтјели да сачувамо из превентивних разлога. Старт првенства је све ближе и не желим ништа да ризикујем, јер за напорно првенство, које нас очекује сваки фудбалер је веома битан - наставио је Јагодић.

Посљедњу провјеру на Златибору Слога ће имати сутра против ФЦ Хата из Уједињених Арапских Емирата.

- Овај сусрет игра се на стадиону у Ужицу од 18 часова. Међутим, моја је жеља да пријеподне два клуба одиграју још један сусрет у којем би прилику добили они фудбалери, који су на овим припремама имали мању минутажу. Надам се да ћемо се договорити са челницима клуба из Емирата и одиграти и ту утакмицу. Углавном сигурно је да ће на овој већ договореној утакмици прве минуте у дресу Слоге одиграти наше посљедње појачање Срђан Грабеж – додао је Јагодић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана