Сцена с Мбапеом постала вирална након финала: Тројица га "сервисирају" као да је болид Ф1

ГС
Foto: Принтскрин

Килијан Мбапе иза себе има феноменалан индивидуални наступ у финалу Свјетског првенства, а колико је важан за репрезентацију Француске, најбоље показује детаљ с одмора између регуларних 90 минута и продужетака.

Иако је његова Француска поражена у финалу Свјетског првенства од Аргентине, Мбапе може бити поносан на себе. Постигао је сва три гола у 120 минута одиграних током утакмице, а био је прецизан и у пенал-серији.

Ипак, његов тим остао је без титуле првака свијета, коју је бранио из 2018. године.

Но, много пажње на друштвеним мрежама привукао је детаљ који се догодио између регуларних 90 минута и продужетака, пише Кликс.

Како је Мбапе најважнији члан екипе, који у сваком тренутку инспирације може преокренути било какву утакмицу, тако су му терапеути поклонили највише пажње у тренуцима одмора.

Француском медицинском тиму било је најбитније да оспособе Мбапеа за продужетке, тако да су сву пажњу поклонили баш њему. Тројица чланова тима помагали су Мбапеу да се опорави након исцрпљујућих 90 минута, док су сви остали фудбалери Француске остали без третмана.

Тај детаљ постао је виралан на друштвеним мрежама. Шаљиви коментари низали су се на Твитеру, а многи су овај детаљ упоредили с Формулом 1.

"Тројица га сервисирају као да је болид Формуле 1", "Мбапе добија третман као у Формули 1", "Мбапе добија масажу, док је остатак екипе на тимском разговору", само су неки од коментара након ове виралне сцене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана