Саво Милошевић: Ово је утакмица која се дешава једном у животу

ГС
Foto: Скриншот

САРАЈЕВО - Селектор ногометне репрезентације БиХ Саво Милошевић је уочи утакмице баража за одлазак на Еуро против Украјине истакао да је све прошло феноменално те да је сретан што нема повреда.

Задовољан је наш селектор условима које има тренутно те је истакао да проблеме са повредама имају Немања Билбија и Кенан Пирић, но да ће све бити добро.

„Све је заиста феноменално, овај страх који смо имали око повреда, сад кад саберемо све морамо бити задовољни, једино је Билбија дошао са мањом повредом, но то ћемо санирати. Кенан Пирић има ударац, али то ће бити океј, он је тренутно у путу, стиже тако да што се повреда тиче осим Адриана Леона Баришића, сви остали су хвала Богу добро тако да је то најбитнија ствар и највећи разлог за расположење. О храни не бих много у хотелу, није пожељно, али углавном смо задовољни“, рекао је Милошевић те открио гдје види нашу шансу:

„Видим нашу шансу у тактичкој дисциплини и прекидима. Мислим да можемо бити у предности, нећу понављати домаћи терен пошто ми то стално замјерате, али он је сигурно наша предност“.

Истакао је такође и да је ово веома битна утакмица за сваког играча, она која се дешава једном у животу јер је пласман на Еуро велика ствар, преноси Кликс.

„Ово је најбитнија утакмица за Џеку, он има 38. година и одлазак на велико такмичење је велика ствар. Он и Пјанић нису били на Еуру, ово је за сваког играча утакмица која се дешава једном у животу, мотив би требао бити на највишем могућем нивоу. Ја сам апсолутно сигуран из разговора с њима да долазе с огромном жељом. Важност и тежина утакмице, да о њој ћемо причати, она неће бити лака због притиска и квалитета противника, али то је све могуће превазићи. Ја сам пуно причао о претходним утакмицама гдје сам инсистирао да заслужимо неке ствари, можда дијелом јесмо, а дијелом нисмо. То ће нам се вратити овдје, морамо бити спремни на све што је ова екипа пропустила у претходне двије утакмице. Ако желимо добар резултат, морат ћемо овдје да платимо, а то подразумијева огромну жртву“, додао је Милошевић.

Он је задовољан селектор условима које има тренутно те је истакао да проблеме са повредама имају Немања Билбија и Кенан Пирић, но да ће све бити добро.

„Све је заиста феноменално, овај страх који смо имали око повреда, сад кад саберемо све морамо бити задовољни, једино је Билбија дошао са мањом повредом, но то ћемо санирати. Кенан Пирић има ударац, али то ће бити океј, он је тренутно у путу, стиже тако да што се повреда тиче осим Адриана Леона Баришића, сви остали су хвала Богу добро тако да је то најбитнија ствар и највећи разлог за расположење. О храни не бих много у хотелу, није пожељно, али углавном смо задовољни“, рекао је Милошевић те открио здје види нашу шансу:

„Видим нашу шансу у тактичкој дисциплини и прекидима. Мислим да можемо бити у предности, нећу понављати домаћи терен пошто ми то стално замјерате, али он је сигурно наша предност“.

Истакао је такође и да је ово веома битна утакмица за сваког играча, она која се дешава једном у животу јер је пласман на Еуро велика ствар.

„Ово је најбитнија утакмица за Џеку, он има 38. година и одлазак на велико такмичење је велика ствар. Он и Пјанић нису били на Еуру, ово је за сваког играча утакмица која се дешава једном у животу, мотив би требао бити на највишем могућем нивоу. Ја сам апсолутно сигуран из разговора с њима да долазе с огромном жељом. Важност и тежина утакмице, да о њој ћемо причати, она неће бити лака због притиска и квалитета противника, али то је све могуће превазићи. Ја сам пуно причао о претходним утакмицама гдје сам инсистирао да заслужимо неке ствари, можда дијелом јесмо, а дијелом нисмо. То ће нам се вратити овдје, морамо бити спремни на све што је ова екипа пропустила у претходне двије утакмице. Ако желимо добар резултат, морат ћемо овдје да платимо, а то подразумијева огромну жртву“, додао је наш селектор и наставио даље:

„Потпуно кристално јасно је шта треба да радимо, ми тренери односно селектори кукамо на недостатак времена, али за ово што смо спремили нам и не треба више времена. Треба нам тактичка дисциплина, али јасно је шта хоћемо и на који начин да то урадимо“.

Утакмица БиХ - Украјина се игра 21. марта у Зеници на стадиону Билино поље са почетком у 20:45 сати.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана