Савић: Нестрпљив сам да покажем шта знам

Дарко Драгичевић
Савић: Нестрпљив сам да покажем шта знам

БАЊАЛУКА - У Борчеву фудбалску породицу стигао је Стефан Савић који се обавезао на двогодишњу вјерност.

Стефан је прошао омладинску школу Ред Бул Салцбурга, а током каријере носио је и дрес ЛАСК-а, Лиферинга, љубљанске Олимпије, Славен Белупа, Тузласпора, Роде, Висле Краков и Варте из Познања.

-Добро сам упознат са свим клупским циљевима и драго ми је што сам стигао у екипу која има шампионске амбиције. На мени је да дам свој допринос на терену. Спреман сам да помогнем екипу да оствари све што је зацртано и нестпрљив сам да покажем све што знам у Борчевом дресу - рекао је Савић који игра на позицији офанзивног везног, а рођен је у Салцбургу 9. јануара 1994. године

Новим саиграчима прикључиће се на вечерашњем тренингу, а каже да је већ добио информације о свему што га чека на овдашњим теренима.

-Имам неколико пријатеља који играју или су играли у првенству БиХ и од њих сам сазнао све што ме је занимало. Увјерен сам да ћу се брзо уклопити у екипу - рекао је Савић.

Задовољан је и Оливер Јандрић.

-Стефан је тип играча који нам је био потребан да појачамо наш везни ред. На њему је сада да покаже све што зна. Има велико искуство, играо је у квалитетним екипама и вјерујем да смо са њим додатно оснажили постојећи играчки кадар - рекао је Јандрић

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана