Саутгејт: Стерлинг да буде са породицом, неке ствари важније од фудбала

Танјуг
Foto: Агенције

ДОХА - Енглески фудбалски репрезентативац Рахим Стерлинг вратио се синоћ у домовину са Свјетског првенства у Катару, пошто су наоружани пљачкаши упали у његову кућу у Лондону, преноси Би-Би-Си (ББЦ).

Британски медији наводе да су наоружани пљачкаши упали у Стерлингову кућу док је у њој била његова породица и фудбалер се, забринут за њихову добробит, из Катара вратио у Енглеску.

Медији наводе да су наоружани пљачкаши провалили у Стерлингову кућу у Лондону и однијели накит и разне вриједне ствари.

"Из куће су нестале све вриједне ствари. Пљачкаши су однијели све што су могли. Чини се да је пљачка добро испланирана", рекао је извор близак истрази.

Фудбалска асоцијација Енглеске (ФА) је уочи синоћње утакмице против Сенегала саопштио да се Стерлинг враћа у земљу због породичних ствари.

Енглеска је побиједила Сенегал 3:0 и изборила пласман у четвртфинале СП у Катару. Селектор Енглеске Гарет Саутгејт рекао је да није сигуран да ли ће се Стерлинг вратити у камп репрезентације.

Би-Би-Си је навео да ће Стерлинг имати прилику да се врати у екипу, ако околности то дозволе.

"Најважније је да сада буде са својом породицом. Подржавамо га и даћемо му времена колико год је потребно. Не желимо да буде под притиском. Фудбал некада није најважнија ствар, пошто породица мора да буде на првом мјесту", рекао је Саутгејт.

Стерлинг је у Катару одиграо двије утакмице и постигао један гол.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана