Сат на Ридигеровој руци 30 пута скупљи од пехара Лиге шампиона

ГС
Foto: X (Твитер)

Фудбалер Реал Мадрида Антонио Ридигер позирао је с трофејем за освојену Лигу шампиона док је носио сат на руци који кошта 30 пута више у односу на поменути пехар.

Ридигер је у суботу освојио титулу првака Европе с Реалом, а за Краљевски клуб то је 15. трофеј у историји. Њемачки дефанзивац је био сјајан током цијеле сезоне и један је од најзаслужнијих што је нова титула прослављена на Сантиаго Бернабеу.

Но, фанови су примијетили врло интересантан детаљ док је Ридигер позирао с пехаром Лиге шампиона у рукама. У питању је његов сат који је чак 30 пута скупљи од самог пехара поменутог такмичења.

"Клемпави трофеј", како га одмиља воле назвати у фудбалском свијету, кошта "само" 50.000 евра, док је сат на Ридигеровој руци вриједан невјероватних 1,65 милиона евра.

У питању је модел сата Patek Philippe Nautilus 5711/1A-018.

Произведен је у само 170 примјерака и у старту је продаван по малопродајној цијени од 50.000 евра. Међутим, због малог броја доступних на тржишту, цијена му је скочила на вртоглавих 1,65 милиона евра.

Исти сат у својој богатој колекцији посједује и један од највећих кошаркаша свих времена ЛеБрон Џејмс. Популарни Краљ је снимљен док носи идентичан сат на руци на прошлогодишњој трци 24 сата Ле Манса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана