Квржић режирао драму у Бањалуци

Д.Д.
Foto: Велибор Трипић

БАЊАЛУКА - Завршница за инфаркт! Борац је у судијској надокнади успио да избјегне пораз у заосталом дербију 2. кола првенства БиХ и дође до ремија против Сарајева 1:1.

Екипа Винка Мариновића је задржала предност у односу на ривала на табели и ово јој је први реми у првенству те је прекинула серију од осам везаних побједа.

Борац је био пуно опаснији у првом дијелу када гости нису створили ниједну шансу из акције већ су само два пута запријетили након грешака одбране.

Срђан Граховац је први запријетио ударцем из даљине али није било опасности. Након грешке Јокића, Оливеира је изблокиран.

Одмах затим Граховац је убацио али је лопта прелетјела Јову Лукића и Давида Чавића. У 27.минуту изблокиран је Терзић након додавања Лукића. Затим се Нишић није најбоље снашао након гужве у шеснаестерцу.

Наставак је донио конкретнију игру гостију. Запријетили су фудбалери Сарајева након корнета преко Јуларџије а то као да је био наговјештај гола. Имали су два добра напада а онда су све крунисали у 62.минуту. Контру је крунисао Ајдин Хасић.

Борац се тражио све до финиша меча када је тренер Винко Мариновић све карте бацио у напад. Након покушаја Милана Макарића и одбрана Шахиновића домаћи су дошли до изједначења у судијској надокнади. Након корнера, Шахиновић је одбранио ударац а одбијену лопту је Зоран Квржић послао у мрежу.

У наредном колу игра се нови дерби у Бањалуци а Борац дочекује Зрињски.

Пјесма одјекује Бањалуком, Лешинари спремили дочек за Сарајлије (VIDEO)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана