Сахрана Жане Окука: Породица прима саучешће, стигао тренер Партизана Игор Дуљај

ГС
Foto: Република

Жана Окука, кћерка легендарног српског фудбалера и тренера Драгомира Драгана Окуке, умрла је у 36. години, а она ће данас бити сахрањена на гробљу Орловача.

Породица прима саучешће, на сахрани су се први појавили тренер фудбалског клуба Партизан, Игор Дуљај, а одмах за њим је дошао и селектор фудбалске репрезентације Србије, Драган Стојковић Пикси.

Иначе, породица се од Жане опростила емотивном поруком.

– Драга наша Жанки, прерано си отишла од породичног гнијезда до далеких звијезда. Твоја свјетлост, доброта и сјај пратиће нас до краја живота. Нећемо живети од сјећања јер ту си с нама заувијек, преноси Блиц.

Вијест о смрти младе дјевојке затекла је све, а многи су се од ње опростили путем друштвених мрежа. Пјевач Никола Роквић на свом Инстаграму је подијелио Жанину фотографију и уз то емотивну поруку.

– Живот је велика тајна, недокучива у потпуности за нас људе. Ја дубоко вјерујем, драга Жана, да си ти сада у мјесту свјетлости и непресушне Божије Љубави. Кажу да је најбитније шта смо оставили иза нас, да ли смо људе дизали или спуштали својим дјелима и појавом. Твој свијетли осмјех, благост и радост коју си носила остају да те се таквом сјећамо до вјечности и неког поновног сусрета. С Богом – написао је Никола у опису.

Манекенка Кристина Перић била је блиска пријатељица са Жаном, те је на сторију подијелила њихову заједничку фотографију уз сломљена срца.

– Јако тужан дан… – написала је Кристина прије две ноћи, неколико сати након што је Жана преминула.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана