Рус ударио на Дејана Станковића: Шта је он освојио прије Спартака?

РТ Балкан
Рус ударио на Дејана Станковића: Шта је он освојио прије Спартака?

МОСКВА - Бивши фудбалер Спартака из Москве, Сергеј Јуран, оштро је критиковао садашњег тренера Дејана Станковића након катастрофалног пораза у руском првенству.

Спартак је на свом стадиону доживио тежак пораз од екипе Краснодара резултатом 3:0, у оквиру 12. кола шампионата Русије.

У разговору за домаће медије, Јуран је истакао да Станковић није имао значајне резултате прије доласка у Спартак, нагласивши да освајање титула у Србији не може бити мјеродавно.

- Рекао сам то више пута и поновићу опет, зашто се наши врхунски клубови ослањају на стране тренере? Разумијем једино ако дођу тренери који су нешто постигли у Европи. Шта је Станковић освојио прије Спартака? Првенство Србије? За титулу се боре само двије екипе – Црвена звезда и Партизан, почео је Јуран.

- Да ли сте видјели шта му се десило у Италији? Резултати све говоре. Уз све поштовање за Краснодар који има високе циљеве, Спартак нема право да на онакав начин игра на свом стадиону, рекао је бивши играч Спартака.

Након 12 одиграних утакмица, Спартак заузима тек шесту позицију на табели са 19 освојених бодова, што је 11 мање од водећег Краснодара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана