“Рудари” желе да скину Звијезду 09 са трона

Д. П.
“Рудари” желе да скину Звијезду 09 са трона

БАЊАЛУКА - Дерби 11. кола Прве лиге Републике Српске биће одигран на Градском стадиону у Приједору, гдје ће у суботу од 14.30 часова Рудар Приједор, који се налази на трећој позицији, угостити водећу Звијезду 09.

Изабраници Вулета Тривуновића у овом сусрету имаће прилику да побједом претекну наредног ривала на табели, а можда и да засједну на прво мјесто у зависности од резултата у дуелу Лакташа и Славије.

- Играмо против квалитетног ривала, који је то показао не само резултатима и добрим играма, већ и побједом у прошлом колу над Лакташима. Јако су добри у офанзивном дијелу, имају велику подршку играча који улазе са клупе за резервне играче, тако да очекујем јако неизвјесну утакмицу. Да би дошли до побједе, а надам се да хоћемо, морамо бити храбри у овом дуелу, баш као што смо били у сусрету Купа Српске против европског Борца. Немамо кадровских проблема, неколико играча смо успјели опоравити и вјерујем да уз велику подршку са трибина можемо доћи до цијелог плијена - нагласио је Тривуновић, кога са тренером Звијезде 09 везује пријатељство још из дана када су омладинским категоријама играли за београдски Обилић.

Звијезда 09 направила је велики посао у прошлом колу када је савладала Лакташе, али не жели на томе да стане.

- Верујем да можемо да пружимо добру игру као против Лакташа. Веселим се овом сусрету, јер ће на другој клупи седети мој добра пријатељ. Нећемо бити комплетни. Младен Дујковић има жуте картоне, Димитрије Петронијевић је повријеђен, а Предраг Ристановић ровит - рекао је Тркуља.

Остали парови 11. кола: субота, 14.30 часова: Слобода (НГ) - Фамос, Козара - Романија, Дрина ХЕ - Жељезничар Спорт тим, Лакташи - Славија, Љубић - Борац (КД), Вележ (Н) - Сутјеска, недјеља, 14.30 часова: Слобода (МГ) - Леотар, Дрина (З) - БСК.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана