Рудар Приједор жели први тријумф у наставку

Д.Д.
Foto: Драган Стојнић

ПРИЈЕДОР – Рудар Приједор жели да дође до прве побједе у наставку шампионата Републике Српске.

Екипа новог тренера Бојана Круља је на старту шампионата Републике Српске доживјела два пораза али у дуелима са тимовима који се боре за сам врх (Крупа, Лакташи). У Купу БиХ су након извођења пенала елиминисали Борац, док су доживјели два пораза од Тузла ситија.

Сад им у госте долази Текстилац који је у грчевитој борби за опстанак вођен новим тренером Славишом Божичићем.

Тренер Круљ истиче да има нешто повољнију ситуацију у играчком кадру.

-Очекује нас тежак противник који је у прошлом колу остварио победу. Очекујемо тврду утакмицу и свесни смо притиска. Желимо да остваримо тријумф и онда мирније уђемо у наредну седмицу где нас очекују још два меча. Оно што је добро у тим се враћа Стефан Радаковић, Ђоан Сервос, док је Виктор Сантос добио папире. Нећу моћи да рачунам на Александар Демољића, Марија Сајака, Немању Пекију и Едина Кесића. У односу на раније мечеве имаћу бољи ростер и свако ко добије шансу мора да изађе на терен и да максимум како би дошли до победе. Даћемо све од себе- поручио је Круљ.

Немања Марић је Рударов универзалац. Играо је у наставку сезоне на обе бочне позиције, затим у везном реду и „крпио“ гдје је требало.

-Атмосфера је добра упркос поразима, добро радимо и вјерујемо да ћемо доћи до бодова. Знамо екипу Текстилц . Респектујемо ривала, али желимо побједу и само три бода долазе у обзир. Ко год да изађе на терен мора да да максимум и да пружи све од себе како би остварили тријумф- поручио је Марић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана