Рудар Приједор не одустаје од борбе за титулу

Д.Д.
Рудар Приједор не одустаје од борбе за титулу

ПРИЈЕДОР – Фудбалски клуб Рудар-Приједор почео је припреме а на првој прозивци су била 32 играча, од којих је пет јуниора и два играча који су на проби.

Нови играчи су Ђани Салчин, Марин Самарџић и голман  Милан Тришић Милан. Прозивци и првом тренингу присуствовао је и Марио Сајак, повратник у клуб из ФК Омарска. Статус искусног дефанзивца Александра Игњатовића ће бити познат у наредних дан-два.

Списак играча: Голмани: Милан Тришић,  Алекса Трнинић, играчи:  Немања Пекија , Немања Раковић, Френклин Огбоке, Немања Марић, Драган Живановић, Вељко Рауш,Миле Ковачевић, Милорад Билбија, Александар  Милаковић, Мујо Смајић, Ђани Салчин, Александар Демоњић, Јозеф Амоа, Марин Самарџић, Вукашин Даничић, Никола Њамцуловић, Един Кесић, Марко Шебез, Паоло Џоел  Да Силва, Никола Комазец , Филип Микић , Дамјан Марковић, Марио Сајак Марио, Чогозије Окорие (проба), Гбегбе Патрик (проба), те јуниори: Синан Ћехић(голман,), Никола Змијањац, Бошко Радиновић, Вук Ћурковић и Павле Зец.

- Што се тиче наших циљева, и даље остају исти. Спремамо се за наставак сезоне како би до краја остали у трци за Премијер лигу. Екипа није доживјела велике промјене. Постојала је група играча која је изразила жељу да промијени средину и ми им нисмо правили проблем. Довели смо појачања за која сматрамо да нам могу помоци да будемо ефикаснији на прољеће, а пратићемо тржиште како бисмо евентуално довели још два играча која ће подићи ниво наше игре. Такође, имамо играче из наше омладинске школе којима желимо дати простор у тренингу као награду за одличан рад. Неколико играча је на проби, а у тим се након повреде враћају Кесић, као и Микић са чијим опоравком нећемо журити. Управа на челу са предсједником је обезбједила све могуће услове за добар и квалитетан рад, међу којима је и одлазак на припреме у топлије крајеве , изјавио је шеф струке Вуле Тривуновић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана