Рудар довео четири нова играча

Дарко Драгичевић
Foto: Глас Српске

ЉУБИЈА – Фудбалски клуб Рудар-Приједор у промјењеном саставу је почео припреме за нову сезону.

Клуб су напустили Алмир Бекић и Никола Њамцуловић, а још неколико играча је на излазним вратима клуба.  Са друге стране, на првом тренингу се појавило неколико нових лица: Михајло Савановић (БСК), Лазар Јовановић (Радник Сурдулица), Амар Тахри (Слога Добој) и Харун Алибеговић (Јединство Бихаћ). Убрзо ће се екипи придружити Жоел Да Силва и Патрик Гбегбе који су оправдано изостали. 

У Рудару ће бити још промијена  у играчком кадру. На проби су Михајло Мариновић и Дејвис Вјат

-У преговорима смо са још два-три играча и веома смо близу договора са њима. Такође, неколико играча који нису задовољили прошле године ће напустити клуб, након што се обаве разговори са њима. Ми почињемо са радом, знамо чим располажемо и са новим играчима ћемо сигурно бити доста бољи и конкурентнији. Играчи који су остали и које смо селектовали у прошлом прелазном року су усвојили принципе по којима радимо, ово је други прелазни рок који радимо и већ сада то треба изгледати пуно озбиљније. План је да у Приједору на нашим теренима обавимо први дио припрема, након чега би се требали запутити на Златибор, али о томе ћемо причати када будемо имали све детаље-рекао је тренер Вуке Тривуновић.

Списак играча: Голмани: Милан Тришић, Алекса Трнинић, Синан Ћехић . Играчи: Немања Пекија, Немања Раковић, Харун Алибеговић, Марио Сајак, Немања Марић, Драган Живановић, Вељко Рауш, Миле Ковачевић, Милорад Билбија, Александар Милаковић, Јозеф Амоа, Ђани Салчин, Филип Микић,Лазар Јовановић, Вукашин Даничић, Михајло Савановић, Марко Шебез , Марин Самарџић, Дамјан Марковић, Един Кесић, Дејвис Вјат, Михајло Мариновић, Жоел Са Силва, Патрик Гбегбе.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана