Росић: Напријед ће бити озбиљан друголигаш

Д.Д.
Foto: Никола Кулага

БАЊАЛУКА – Освајање титуле у Регионалној лиги група запад круна је досадашњег рада нове управе Фудбалског клуба Напријед. Бањалучки тим се након девет година враћа у другу лигу Републике Српске са жељом да и у њој буде важан фактор.

Напоран рад челника у протеклој години и по оживио је клуб из Обилићева који је опет постао мјесто окупљања малишана. Изграђене су нове просторије, реновиран терен, покренуте млађе категорије а круна свега је сјајан резултат сениора и пласман у виши ранг.

-Имали смо циљ да уђемо у виши ранг и били смо заиста сјајни. Овај резултат нам даје сатисфакцију за сав досадашњи напорни рад и улагања. Захваљујемо се играчима, стручном штабу, свим људима који су нам помогли и били уз нас током овог периода. Не мислимо на овоме стати. Сигуран сам да ће Напријед бити озбиљан друголигаш а наш фокус ће и даље да буде омладинска школа да буде још боља и масовнија- истакао је предсједник Владимир Росић.

Највеће заслуге за резултате иду играчима и стручном штабу на челу са Небојшом Анђелићем. Они су у прољећном дијелу шампионата остварили 12 побједа уз  један реми. 

- Титула је круна заједничког рада свих у клубу, били смо сложни и као породица. Управа је за годину и по дана направила сјајне услове, реновирала терен и направила нове просторије. Играчи су напорно радили, били максимално ангажовани и то се осјетило на терену, гдје смо били несавладиви. Од три највиша ранга у БиХ само је Крупа имала више 13 побједа у низу, док смо Зрињски и ми имали по 11. Можемо да будемо поносни на такав резултат.  Сигурно да нам је драго да смо вратили клуб у другу лигу и хоћемо да Напријед игра битну улогу и у овом такмичењу. Сјешћемо сад са управом, анализирати ову полусезону и договорити шта и како даље, али сигурно је да нећемо бити посматрачи у вишем рангу, већ важан фактор- истакао је тренер Анђелић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана