Роналдо заплакао због интервјуа његовог оца

GS
Foto: Instagram

Кристијано Роналдо готово никада не говори о оцу. Иако је он за њега био неко вријеме херој, касније је постао алкохоличар који малтретира његову мајку.

Његов отац је био општински радник, економ у фудбалском клубу, али је послије војне службе утјеху проналазио једино у алкохолу. Преминуо је у 51. години.

Јосе Диниз Авеиро је чак био и баштован, а управо је он заслужан што се Цристиано заљубио у фудбал. Чак је мало фалило да мајка абортира Роналда због сиромаштва, нису били сигурни да ће имати средства да одгајају још једно дијете којем су дали име по Роналду Реагану који је био предсједник САД-а у том моменту.

“Нисам познавао свог оца 100 посто. Он је био алкохоличар. Никада нисам причао с њим, никада нисмо имали нормалан разговор”, рекао је Роналдо. Диниз је ратовао у Мозамбику и Анголи, а његов отац никада није заборавио хорор сцене које је тамо видио.

Ратни ветерани су били напуштени.

“Ратни ветерани нису имали ни новца ни посла. Наравно када видим Роналда, сјећам се његовог оца. Имао је проблема и није имао шта да једе, па би се окренуо пићу. Пријатељи би му куповали пиће. Није имао новца. Није јео како треба”, поручио је један пријатељ Роналдовог оца.

Кристиано није дошао на сахрану оца јер је тог дана играо утакмицу, а заклео се да никада неће пробати алкохол због оца који је имао проблеме са њим, пише Н1.

Отац због алкохола практично никада није био ту, па и Роналдова мајка тврди да га није познавала.

Роналдо је гостовао код Пиерса Моргана када су му показали интервју са оцем из 2004. године који никада прије није видио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана