Роналдо потпуно "изгубио компас" и запријетио да ће напустити репрезентацију Португала

ГС
Foto: Танјуг/АП

Кристијано Роналдо је био спреман да напусти репрезентацију Португала на Свјетском првенству након што је сазнао да је изостављен из стартног тима против Швајцарске.

Португалски лист Рекорд тврди да је легендарни нападач желио да спакује кофере и напусти Свјетско првенство након разговора са селектором Сантосом, након што је сазнао да неће бити стартер у мечу осмине финала.

Роналдо није био задовољан ни измјеном у сусрету против Јужне Кореје гдје је уз псовке напустио терен, иако су се касније из табора Португала правдали да су оштре ријечи биле упућене једном корејском играчу.

Легендарни ас био је видно незадовољан на клупи против Швајцарске, а након утакмице издвојио се из екипе и умјесто да са саиграчима и навијачима Португала слави пролазак у четвртфинале Свјетског првенства у Катару, прије свих је напустио терен и први отишао у свлачионицу.

Након утакмице Роналдо је имао састанак са Сантосом и јасно је ставио до знања да није задовољан његовом одлуком да не игра, претећи да ће спаковати кофере и напустити Катар.

Међутим, брзо је "дошао себи" и схватио важност и хитност да се ствари одрже стабилним у португалском табору и брзо се предомислио, тврди Рекорд.

Против Швајцарца Роналдо је прекинуо низ од 31 утакмице као стартер на великим турнирима, а посљедњим потезима наставио је да даје повода критичарима који га не штеде у посљедње вријеме.

Подсјетимо, након самовоље и неких неразумљивих потеза, недавно је добио раскид уговора у Манчестер јунајтеду.

Португал ће у четвртфиналу Свјетског првенства у Катару играти против Марока који је након пенала био бољи од Шпаније, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана