Роналдо поручио Нејмару да због притиска послије СП потражи помоћ психолога

Tanjug
Foto: Planetfootball

ДОХА- Некадашњи бразилски репрезентативац Роналдо поручио је сународнику и играчу Пари Сен Жермена Нејмару ''да потражи помоћ психолога како би издржао притисак'' послије неуспјеха на Свјетском првенству у Катару, преносе бразилски медији.

  Бразил је на Мундијал у Катару стигао као фаворит, али је елиминисан у четвртфиналу од селекције Хрватске послије бољег извођења пенала.
  
 Нејмар се у међувремену неколико пута огласио на друштвеним мрежама, а објавио је и преписку са саиграчима из репрезентације да би показао јавности како им је тешко пао неуспјех на Мундијалу.
 
   "Савјетовао бих Нејмару да потражи помоћ психолога како би издржао овај притисак, који је опасан за човјека. Нејмар ће да се врати фудбалу са истом страшћу и жељом, коју је имао прије СП. Хтио бих да нагласим да обратимо пажњу на ментално здравље наших фудбалера", рекао је Роналдо.
  
 Легендарни фудбалер је признао да у потпуности разумије Нејмара.

    "Врло је важно да се позабавимо овим питањем, посебно када се ради о Мундијалу. Цео свет је гледао репрезентацију Бразила и Нејмара", закључио је Роналдо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана