Репрезентативац БиХ одлично примљен у Јувентусу, добио велику подршку од српских асова

ГС
Репрезентативац БиХ одлично примљен у Јувентусу, добио велику подршку од српских асова

Млади репрезентативац БиХ Тарик Мухаремовић синоћ је први пут био прикључен првом тиму Јувентуса на званичној утакмици, а чини се како је сјајно примљен у свлачионици "Старе даме".

Наиме, Мухаремовић је подијелио неколико фотографија након утакмице, а на једној од њих био је у друштву са српским играчима Филипом Костићем и Душаном Влаховићем.

"Лаганини", написао је насмијани Мухаремовић уз фотографију на којој Влаховић прстом показује према играчу У-23 екипе Јувентуса гдје носи и капитенску траку.

Подсјетимо, 20-годишњег дефанзивца је тренер Масимилиано Алегри прикључио првом тиму за утакмицу осмине финала Купа Италије између Јувентуса и Салернитане.

Стара дама је разбила ривала са 6:1, а Мухаремовић ће сигурно памтити ову утакмицу цијели живот иако није улазио у игру.

Иначе, штопер рођен у Љубљани је каријеру почео у Аустрији гдје је играо за неколико клубова, а још прије четири године је прешао у Јувентус.

Тренутно игра за младу репрезентацију БиХ за коју има 10 наступа, док га је бивши селектор Мехо Кодро у свом мандату прикључио и тренинзима А репрезентације БиХ, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана