Рамић послао Леотар на дно

Д.Д.
Рамић послао Леотар на дно

КОЊИЦ – Поразом у Коњицу (0:2)Леотар је дошао у веома тешку ситуацију у борби за опстанак. Мирсад Рамић је са два гола повећао шансе Игмана да сачува премијерлигашки статус.

На старту утакмице Леотар је имао сјајну прилику у 10.минуту. Милош Аћимовић је побјегао чуварима, изашао сам пред голмана Аднана Ћемана и одлучио да буде несебичан и упосли Данила Шиповца. Ипак,  лопта није на прави начин дошла до младог играча који је покушао да убаци у празну мрежу али није је најбоље захватио.

Требињски клуб је покушао да запријети из конзтранапада, док је домаћи тим имао више лопту у посједу. Међутим без конкретних прилика у првих 45 минута. Вриједан помена био је само покушај Дамира Хреље у 24. минуту када је добро интервенисао Душан Пулетић. У осталим ситуацијама домаћи нису били опасни по гол Леотара.

Игман је до предности дошао у 60.минуту. Прво су домаћи изборили корнер, након којег је Пулетић избоксовао лопту само до Дарка Бодула. Његов ударац је зауставио чувар мреже гостију али је Мирсад Рамић био на правом мјесту и послао лопту у гол.

У 65.минуту додатни проблем за Требињце. Данило Шиповац је зарадио други жути картон због симулирања и морао је пут свлачионице. Могли су домаћи све ријешити у 70.минуту када је Бојо из добре ситуације пуцао поред гола.

Све дилеме је ријешио Мирсад Рамић који је постигао 17. гол у првенству а други на овом мечу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана