Радови на помоћном терену Борца

Дарко Пашагић
Радови на помоћном терену Борца

БАЊАЛУКА - Док фудбалери бањалучког Борца приводе крају свој тренинг камп на Златибору, радно је и у Бањалуци.

Камиони и грађевинске машине пристигли су на помоћни терен подно сјеверне трибине Градског стадиона на којем су започели радови на замјени травњака са вјештачком подлогом, али и проширења терена.

- Развој инфраструктуре један је од приоритета и темељ за даљи напредак. Жеља свих нас је да првотимци, али и остале наше селекције имају најбоље могуће услове за рад и тренинг. Клуб и на овај начин даје пун допринос даљем развоју фудбала у нашем граду. На помоћни терен Градског стадиона постављамо најсавременију подлогу, а још раније смо завршили комплетан посао са постављањем нове рефлекторске расвјете. Терен ће, након завршетка радова, испуњавати и све стандарде УЕФА-а за одигравање утакмица омладинских селекција у европским такмичењима. Захвалност за нови искорак у развоју клупске инфраструктуре дугујемо и Фудбалском савезу Републике Српске на челу са предсједником Вицом Зељковићем, који заједно са нашим клубом суфинансирају овај пројекат. ФС РС финансира постављање нове травнате подлоге у вриједности од 500000 марака, а све по слову раније потписаног уговора о изградњи терена широм Републике Српске – нагласио је директор Борца Александар Мићић.

Крај радова на помоћном терену Градског стадиона очекује се за мјесец дана. Уз реконструкцију подлоге на помоћном терену.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана